lördag kväll.

Nu sitteer jag i soffan med Beate och vi är inne på datorn och kollar på Euro Vision Song Contest eller hur det nu stavas :P
alla låtar är meeega dåliga haha
idag så har jag kollat på min tvillingbrors match mot DIF, dom förlorade tyvär med 2-0 men dom var grymma ändå !
sen åkte jag o mandapanda hem till beate och då sålde vi lite fika på strandvägen, vi fick ihop typ 200 kr, (väldigt lite men ändå :P )
sen åt vi lunch och kastade köttbullar och allt möljigt på grannarnas balkong :) hihi
amandas citat : " jag vill hoppa " hahahahahahah :D
ajdöken nu då puss<33

äntligen fredag.

jag glömde skriva i fredags så jag slriver nu istället :)
ifredag så var jag i skolan såklart, sen hade jag fotbollsträning med amanda kl 4.
vi tränade med BooFF. Dom hade match mot BooFF killar utvecklingslag 95 och då skulle vi vara med och spela, det var jätte pinsamt men super skoj !
efter den som slutade klockan 6 så rusade jag iväg till en tjejmiddag hos min kompis Rebecka Hoffmann. Sen klockan kvart i 8 så åkte jag hem till beate och skulle sova där. Amanda var också där ,
Så jag har helt enkelt haft en super kul och fullspeckad da !
allt för mig puss o kram <3

God morgon <3

Hejsan hoppsan allihopa !
Klockan är nu 8.30 en söndagsmorgon och ni undrar säkert varför jag är uppe så tidigt, jo det är för att jag ska ha träning för statslaget idag( zonträning heter det ) men den börjar inte förren klockan 13.00 men eftersoma att mamma reser bort idag så ska pappa stjutsa mig och han hinner inte hem emellan min träning och villes match så då måste jag följa med på den.
Sen efter min träning så ska jag ställa upp för min tränare Golfe för jag ska vara bollkalle med några andra tjejer , den börjar kl 17.00 på Hjorthagen idag .
Sen när jag stått där och frysit i 90 min så kommer Nike och hennes mamma och hämtar mig för jag ska sova hos dom hela den här veckan, roligt va ? :D
jag ser fram emot det jätte mycket ! jag ch nike kommer bli som systrar i en vecka , och sen efter den veckan så ska nike bo hos MIG i en vecka. Så vi är systrar i 2 HELA VECKOR . Fyfan vad roligt det ska bli ! :)
men nu måste jag sluta för jag ska åka nu
Ha en bra da så hörs vi senare <3
pusspuss

första inlägget

Hejsan allihopa,
det här är första inlägget i den här bloggen. Jag hade en annan blogg förut men glömde bort lösenordet så fick göra om den :(
jag kanske ska skriva vad som har hänt idag:
först hade jag och mitt lag Värtan IK match mot Stocksund, den vann vi med 3-1 jippie ! :D
fast det var synd att inte Nike var med för hon är suuuuper duktig. Hon kunde inte vara med för hon har hjörnskakning, hon fick det eftersom hon ramlade av hästen när hon red.
Sen efter det gick jag på stan med mamma, vi skulle kolla på avslutningskäder men vi hittade inga så jag får ta ett par jeans och en blus som jag redan har istället :)
Men istället köpte jag en bikini på topshop och ett par mjukisbyxor på topshop.
Egentligen skulle jag ha gått på grönan med allui & carro men det blev inte så för det var så fult väder :P
Och nu sitter jag hemma och bloggar och är inne på datorn
det var nog allt vi hörs snart
Puss & Kram


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0